Kategorier: Entergate AB

Related Posts

Entergate AB

Ramavtal med Stockholms stad

Vi är glada över att ha tecknat ramavtal med Stockholms stad gällande undersökningstjänster. Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Entergate AB

Säkra skolvägar

Hur kan man skapa säkrare skolvägar? En förutsättning är att kartlägga vilka platser som upplevs trafikfarliga av de som faktiskt tar sig till och från skolan varje dag – eleverna. Även till viss del föräldrar Läs mer...

Entergate AB

Medarbetarenkäter – vi täcker hela kedjan av undersökningen

Utgångspunkten för Entergates proccess för medarbetarenkäter är enkelheten för dig som kund! Genom att snabbt producera, distribuera och analysera enkäten erbjuder vi ett modernt, säkert och effektivt sätt att genomföra medarbetarenkäter.

%d bloggare gillar detta: