TeamOlmed – Kliniska resultat mäts med esMaker

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Lyssna

– I grunden handlar allt vi gör om att hjälpa individer till ett bättre liv genom ortopedtekniska hjälpmedel. I processen dit visar vi omsorg om de människor vi möter och tar ansvar för att tjänster och produkter verkligen fungerar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Webbinarie: BUP

Lyssna

Webbinarie: Screening BUP Bättre, snabbare och säkrare bedömningar inom barn- och ungdomspsykiatrin I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar arbetet och förbättrar vårdkvaliteten. BUP Västmanland och

Entergate AB

Webbinarie: Screening missbruk

Lyssna

Kartlägg missbruksklienter före, under och efter behandlingsprocessen I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar ert arbete och förbättrar vårdkvaliteten. Västerås Missbruksenhet använder screeningformuläret EPIQ-A för

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?