Kategorier: Entergate AB

Related Posts

Entergate AB

Dataskyddslagen (GDPR)

Lyssna INFORMATION KRING ENTERGATES BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Viktiga punkter i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. GDPR begränsar hur organisationer kan Läs mer...

Entergate AB

Säkra skolvägar

Lyssna Hur kan man skapa säkrare skolvägar? En förutsättning är att kartlägga vilka platser som upplevs trafikfarliga av de som faktiskt tar sig till och från skolan varje dag – eleverna. Även till viss del Läs mer...

Entergate AB

TeamOlmed – Kliniska resultat mäts med esMaker

Lyssna – I grunden handlar allt vi gör om att hjälpa individer till ett bättre liv genom ortopedtekniska hjälpmedel. I processen dit visar vi omsorg om de människor vi möter och tar ansvar för att Läs mer...

%d bloggare gillar detta: