Kategorier: Entergate AB

Related Posts

Entergate AB

Dataskyddslagen (GDPR)

Lyssna INFORMATION KRING ENTERGATES BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Viktiga punkter i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. GDPR begränsar hur organisationer kan Läs mer...

Entergate AB

Ramavtal med Stockholms stad

Lyssna Vi är glada över att ha tecknat ramavtal med Stockholms stad gällande undersökningstjänster. Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Entergate AB

Säkra skolvägar

Lyssna Hur kan man skapa säkrare skolvägar? En förutsättning är att kartlägga vilka platser som upplevs trafikfarliga av de som faktiskt tar sig till och från skolan varje dag – eleverna. Även till viss del Läs mer...

%d bloggare gillar detta: