Covid-19 Pulsmätning för medarbetare

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Lyssna

Det har aldrig varit viktigare för chefer och organisationer att samla feedback från sina medarbetare och vara lyhörd för medarbetarnas behov. Oavsett om din organisation befinner sig i en situation där arbetskraften är på plats på kontoret eller arbetar på distans är det av största vikt att medarbetarnas hälsa och säkerhet är av största prioritet. 

På grund av COVID-19 har vi de flesta organisationer ställts inför stora förändringar. För att så snabbt som möjligt upptäcka förändringar i de anställdas välbefinnande, produktivitet och effektivitet. Därför har Entergates specialister tagit fram flera omfattande formulär som snabbt ger en övergripande bild på organisationen och medarbetarnas upplevelser. 

Entergate har tagit fram flera färdiga enkäter som är skräddarsydda för att hjälpa HR och IT personal, chefer och ledningen att förstå medarbetarnas behov då de anpassar sitt arbetssätt i den rådande situationen. Enkäten passar olika organisationer på alla storlekar att upptäcka möjliga fallgropar och att prioritera vart man ska vidta åtgärder under och efter den rådande situationen. Samla snabbt in och analysera feedback i realtid från medarbetare som jobbar på distans eller på plats.

Covid-19 pulsmätning för medarbetare – Arbete på distans & på plats är en kostnadsfri enkät vi erbjuder för att stötta företag i denna tid. Vill du veta mer om hur enkäten fungerar för just er organisation?

Kontakta oss på info@entergate.se för att prova kostnadsfritt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Webbinarie: BUP

Lyssna

Webbinarie: Screening BUP Bättre, snabbare och säkrare bedömningar inom barn- och ungdomspsykiatrin I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar arbetet och förbättrar vårdkvaliteten. BUP Västmanland och

Entergate AB

Webbinarie: Screening missbruk

Lyssna

Kartlägg missbruksklienter före, under och efter behandlingsprocessen I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar ert arbete och förbättrar vårdkvaliteten. Västerås Missbruksenhet använder screeningformuläret EPIQ-A för

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?