Webbinarie: Säkra skolvägar

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Lyssna

Hur kan man skapa säkrare skolvägar?

En förutsättning är att kartlägga vilka platser som upplevs trafikfarliga av de som faktiskt tar sig till och från skolan varje dag – eleverna. Även till viss del föräldrar som kanske kör eller promenerar med sina barn till skolan.
En utredning som SKL genomfört visar att föräldrar många gånger skjutsar sina barn till skolan just av anledningen att vägen inte känns säker för barnet. Samtidigt skrivs i rapporten att trafikmiljön vid skolor i regel inte är planerad för att eleverna ska lämnas och hämtas i privatbilar vilket leder till att trängsel blir stor då de flesta föräldrar kommer samtidigt.

Täby kommun har mottagit ett hedersomnämnande av SHIFT för deras långvariga och framgångsrika arbete med skolvägsprojekt.

Hur kan Entergate hjälpa till? 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur du kan samla in information via en digital karta där eleverna själva kan markera vägar och platser och berätta hur de upplevs. På så sätt kan du få fram ett underlag att arbeta vidare med för att kunna utveckla vägar och platser längs skolvägen.

DATUM: 25 november

TID: 14:00-14.30

PLATS: Digitalt via verktyget Zoom

Kostnadsfritt

Anmäl dig här

Läs mer om säkra skolvägar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Webbinarie: BUP

Lyssna

Webbinarie: Screening BUP Bättre, snabbare och säkrare bedömningar inom barn- och ungdomspsykiatrin I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar arbetet och förbättrar vårdkvaliteten. BUP Västmanland och

Entergate AB

Webbinarie: Screening missbruk

Lyssna

Kartlägg missbruksklienter före, under och efter behandlingsprocessen I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar ert arbete och förbättrar vårdkvaliteten. Västerås Missbruksenhet använder screeningformuläret EPIQ-A för

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?