Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Lyssna

Webbinarie: Screening BUP

Bättre, snabbare och säkrare bedömningar inom barn- och ungdomspsykiatrin
I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar arbetet och förbättrar vårdkvaliteten. BUP Västmanland och Centrum för klinisk forskning i Västerås har tagit fram EPIQ, ett screeningformulär bestående av olika frågebatteri inom bland annat Depression, Ångest, ADHD, AUDIT etc. Med EPIQ kan vårdpersonalen med ett par klick skicka skattningar direkt till patienten och få svar i realtid. Det går att följa patientens behandling och behandlingsresultat över tid. Med EPIQ får du även uppföljning och utvärdering av BUP:s insatser i verksamhetsrapporter.


“EPIQ är ett stort hjälpmedel inför ett första besök. Dels för att inte missa symptom som patienten uppvisar, men också för information i anamnesen. Det gör att jag inledningsvis förhåller mig brett och inte endast kring den frågeställning som remissen eller patienten kommer med.”
Sandra Boström, kurator

 

Innehåll i webbinariet 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur organisationen kan använda EPIQ powered by enterMedic som ett underlag för att hjälpa behandlaren att ställa en diagnos. Kent W Nilsson, professor på Centrum för klinisk forskning i Västerås kommer att prata om hur de använder EPIQ powered by enterMedic i praktiken.

DATUM: 16 december
TID: 10:00-10.45
PLATS: Digitalt via verktyget Zoom

Kostnadsfritt

Anmäl dig här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding

Lyssna

Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding Hur kan man digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding?Kompetensutveckling och internutbildning är en viktig komponent för utveckling och effektivisering. Rätt kunskap på rätt plats är en förutsättning för en

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?