Webbinarie: Digitalisera utbildningar och kompetensutveckling

Webbinarie: Digitalisera utbildningar och kompetensutveckling  

Hur kan man digitalisera utbildningar och kompetensutveckling i kommunen?
Kompetensutveckling och internutbildning är en viktig komponent för utveckling och effektivisering. Rätt kunskap på rätt plats är en förutsättning för en välfungerande kommun. Är du nyfiken på hur din kommun enhetligt kan arbeta med utbildningar, certifikat och kunskapstester? Eller hur kommuner säkerhetställer att nyanställda får den onboarding de behöver för att snabbt komma in i arbetetsättet? Anmäla dig då gärna till webbinariet nedan för att få veta mer. 
 
 
 
 

Innehåll 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur kommuner digitaliserar arbetsätt hjälp av esTracer- en komplett e-learningplattform. Hur kan kommunen arbeta digitalt med onboarding för nya medarbetare, internutbildning, digitala certifieringar eller mikroutbildningar bland medarbetare. Få en spännande inblick i hur olika kommuner digitaliserar utbildningar och säkerhetställer kompetens. I webbinariet berättar vi om olika intressanta kundcase på hur kommuner arbetar.

PLATS: Digitalt via verktyget Zoom
 
Kostnadsfritt
 
Anmäl dig här

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Varmt välkomna till Entergates kundträff 2021

Kundträff esMaker 23 mars 2021 Kundträffen är ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av nyheter och smarta tips i esMaker. Det är också en möjlighet för att utbyta idéer och tankar med oss på

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?