Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding

Hur kan man digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding?Kompetensutveckling och internutbildning är en viktig komponent för utveckling och effektivisering. Rätt kunskap på rätt plats är en förutsättning för en välfungerande organistion. Är du nyfiken på hur din organisation enhetligt kan arbeta med utbildningar, certifikat och kunskapstester? Eller hur organisationer säkerhetställer att nyanställda får den onboarding de behöver för att snabbt komma in i arbetetsättet? Anmäla dig då gärna till webbinariet nedan för att få veta mer.  


    Innehåll 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur du kan digitalisera med hjälp av esTracer- en komplett e-learningplattform. Hur kan organisationen arbeta digitalt med onboarding för nya medarbetare, internutbildning, digitala certifieringar eller mikroutbildningar bland medarbetare. Få en spännande inblick i hur olika organisationer digitaliserar utbildningar och säkerhetställer kompetens. I webbinariet berättar vi om olika intressanta kundcase. 

TILLFÄLLEN
Vid vilket tillfälle vill du delta? 
21 April Tid: 14.00-14.30
27 Maj Tid: 10.30-11.00 
PLATS: Digitalt via verktyget Zoom

 

Anmäl dig kostnadsfritt här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Onboarding för Medarbetare

Digital onboarding för era medarbetare En bra och grundläggande pre- onboarding och onboarding är en viktig komponent för att medarbetaren snabbt kan komma in i arbetet och teamet.  Onboarding är en viktig del för att

Entergate AB

Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding

Webbinarie: Digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding Hur kan man digitalisera utbildningar, kompetensutveckling och onboarding?Kompetensutveckling och internutbildning är en viktig komponent för utveckling och effektivisering. Rätt kunskap på rätt plats är en förutsättning för en välfungerande

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?