Onboarding för Medarbetare

Digital onboarding för era medarbetare

En bra och grundläggande pre- onboarding och onboarding är en viktig komponent för att medarbetaren snabbt kan komma in i arbetet och teamet. 

Onboarding är en viktig del för att få era nya medarbetare integrerade med ert företag och dess kultur och för att er nya medarbetare ska få de verktyg och informationen som behövs för att bli en produktiv medlem i teamet. Med en standardiserad onboarding-process får medarbetarna en bra grund och översikt och sparar resurser för organisationen. Digital oboarding gör att du kan starta onboarding-procesen direkt vid en nyanställning och ansvariga chefer kan överskådligt se status för deras nya medarbetare, utan att behöva gå igenom manuella checklistor och hålla koll på standardiserad information.

Med esTracers utbildningsverktyg bygger du enkelt upp onboardingportaler för varje medarbetare. Medarbetaren loggar enkelt in på sin personliga onboardingportal där ni kan samla rutiner, policys, viktiga dokument på ett ställe. Ansvarig chef har individuell överblick av varje medarbetare. I samma plattform kan medarbetarna gå utbildningar, tester och se avklarade kurser. Bygg upp er organisations skräddarsydda plattform – anpassat efter varje medarbetare. 

Pre-onboarding är en viktig komponent för att medarbetarna ska få en bra start innan första dagen på det nya jobbet. Standardisera processen med färdig pre-onboarding för varje medarbetare och anpassa efter rollen och arbetsuppgifterna. Pre-onboadringen förvandlas sömlöst till en onboardingportal som sedan övergår till en medarbetarportal. Automatiserade arbetsflöden som är enkelt för organisationen och enkelt för medarbetarna. 

Intresserad av att höra mer om onboarding eller pre-onboarding för er organisation? 

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Varmt välkomna till Entergates kundträff 2021

Kundträff esMaker 23 mars 2021 Kundträffen är ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av nyheter och smarta tips i esMaker. Det är också en möjlighet för att utbyta idéer och tankar med oss på

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?