Webbinarie: Mät kvaliteten på kurser inom gymnasie och vuxenutbildning

Webbinarie: Mät kvaliteten på kurser inom gymnasie och vuxenutbildning

 Allt mer efterfrågas möjligheten att enkelt och smidigt utvärdera kurser inom gymnasie och vuxenutbildning. Dels för att kunna kontrollera och förbättra kvaliteten på kurserna, men även för att öka elevernas inflytande. 

Fånga upp elevernas synpunkter

Kursutvärderingar utgör en viktig del för att få feedback och kunna utveckla kurserna till det bättre men även öka elevernas inflytande. Genom kursutvärderingarna fångas elevernas synpunkter och erfarenhet upp för de enskilda kurserna. Hur ser resultatet ut för en kurs i förhållande till övriga kurser inom ämnet? Är det något ämne som generellt sett få lägre resultat på utvärderingen än andra ämnen?

 Innehåll 
I detta kostnadsfria webbinarie kommer vi berätta om lärarportalen som tagits fram tillsammans med Umeå kommun. Vi kommer att visa hur lärarportalen fungerar och hur du kan arbeta för att på ett enkelt sett få ett underlag för att arbeta vidare med kursutvecklingen. 

Tillfällen

16 mars 13.30-14.00

22 april 10.30-11.00

Anmäl dig här

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Varmt välkomna till Entergates kundträff 2021

Kundträff esMaker 23 mars 2021 Kundträffen är ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av nyheter och smarta tips i esMaker. Det är också en möjlighet för att utbyta idéer och tankar med oss på

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?