Lyssna

Om Entergate

Entergate är specialister på högteknologiska webbapplikationer och har utvecklat verktygen esMaker, esTracer, PointSurvey och EnterMedic.Vi levererar kraftfulla lösningar inom enkätundersökningar, inlärningstest, kartanalyser och forskningsverktyg.

Det i kombination med marknadens mest avancerade rapport- och analysfunktion med resultat i realtid. Ni bestämmer utformningen – vi täcker hela kedjan med erfarenhet, engagemang och support i världsklass. Entergate hjälper er att upptäcka kunskap för att kunna utvecklas och förbättras.  Ta din organisation till en annan nivå med våra enkla, innovativa verktyg – Get further!

Teamet

Så jobbar vi
När andra levererar en produkt och sedan säger tack och hej, tar vi ett kliv framåt och bjuder in till dialog. Vi är inte rädda för förändring, inte stöpta i en fast och traditionell form. Vi jobbar gränslöst och tillsammans med våra kunder. Vi lyssnar och vågar prova nya sätt. Vi lär oss, fyller på förbättringslistan och levererar produkter och tjänster som löser problem och fyller behov i praktiken.

Rollerna i laget
Entergate är ett tjugotal personer. Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

Urval av kunder