Om oss

New Insights - Better Decisions​

Entergate grundades 1998, med målet att leverera innovativa verktyg med fokus på användarvänlighet och säkerhet. De senaste 20 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra verktyg så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt. 

Vår filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Våra kundrelationer bygger på att vi är lyhörda, delaktiga och lättillgängliga. I Sverige är vi marknadsledande i offentlig sektor, med globala storkunder som Volvo Cars och Atlas Copco. 

Vår mission är att ta våra kunder till en annan nivå med våra enkla, innovativa verktyg – Get further!

Teamet

Så jobbar vi
När andra levererar en produkt och sedan säger tack och hej, tar vi ett kliv framåt och bjuder in till dialog. Vi är inte rädda för förändring, inte stöpta i en fast och traditionell form. Vi jobbar gränslöst och tillsammans med våra kunder. Vi lyssnar och vågar prova nya sätt. Vi lär oss, fyller på förbättringslistan och levererar produkter och tjänster som löser problem och fyller behov i praktiken.

Rollerna i laget
Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

Jobba med oss

Vi letar alltid efter drivna människor som vill växa med oss. Är du passionerad för kundupplevelser, sälj eller produktutveckling? 

Se våra öppna positioner eller skicka in en spontanansökan 

Vår mission

Supporting customer insight with easy to use effective tools

Tillförlitlighet​

Vi på Entergate arbetar hårt för att visa våra kunder att de kan lita på att vi alltid är tillgängliga för att ge tekniskt stöd, lita på att vi lagrar uppgifter på ett säkert sätt och lita på att vi alltid ska erbjuda de bästa lösningarna – och hålla fast vid det vi lovar. Tillförlitlighet är centralt i vår värdegrund.

Ödmjukhet

Ödmjukhet är centralt i vår branding och kultur. Vi har ett välkomnade, vänligt och hjälpsam inställning– mot kunder och varandra. Dessutom innebär en ödmjuk inställning för oss visa varandra respekt, lyssna och förstå varandras behov och prioriteringar, att bry sig om varandra men också bry sig om att omgivning och samhälle utvecklas på ett hållbart, jämställt och positivt sätt.

Familjär​

Oavsett problem – stora eller små – kan våra kunder alltid nå ut till oss för personlig support. På Entergate har vi en familijär företagskultur. Vi är ett mycket nära team och vårt hjälpsamma tillvägagångssätt faller oss naturligt. Du hittar alltid en vänlig röst i slutet av telefonen för att hjälpa dig.

Flexibilitet​

Flexibilitet är ett centralt ledord för oss. Vi försöker alltid hitta flexibla lösningar, skräddarsydda för varje behov. Alla våra verktyg är utvecklade tillsammans med våra kunder. Tillsammans kommer vi fram till en flexibel lösning som passar just din organisation.

Gränslöshet

Hög kvalitet på kundservice och nivån på våra verktyg. Gränslösheten genomsyrar varje aspekt i företaget, det mesta är möjligt, i kundbemötande och i verktygen. 

Vi jobbar för våra kunder

Vill du veta mer om Entergate?

En kvinna i kavaj diskuterar med man i tshirt