Lyssna

Om Entergate

Entergate startades i USA en gång i tiden. Vi var med där framme i täten och utvecklade sökmotorer på den tiden när folk trodde att internet var en fluga. Sedan 2001 utgår hela vår verksamhet från Sverige, men det globala kontaktnätet och de internationella kunderna finns kvar. Framför allt finns vår nyfikenhet och uppfinningsrikedom kvar. Därför kan vi erbjuda ovanligt smarta, enkla verktyg och säkra applikationer som du har nytta av för att ta reda på vad omvärlden anser om din verksamhet eller produkter och tjänster.

Entergates produkter och tjänster tar våra kunder från en position till en ny och bättre. Med enkla, moderna enkätverktyg som ständigt utvecklas får du jobbet gjort. Med feedback och facit i hand är det enklare att komma vidare, fatta vettiga beslut som ger verklig effekt. En förflyttning, en rörelse, mot dina uppställda mål. Get further! Vi lever som vi lär. Av våra kunder och av varandra, för att nå vår egen vision. En global, marknadsledande IT-pionjär.

Teamet

Så jobbar vi
När andra levererar en produkt och sedan säger tack och hej, tar vi ett kliv framåt och bjuder in till dialog. Vi är inte rädda för förändring, inte stöpta i en fast och traditionell form. Vi jobbar gränslöst och tillsammans med våra kunder. Vi lyssnar och vågar prova nya sätt. Vi lär oss, fyller på förbättringslistan och levererar produkter och tjänster som löser problem och fyller behov i praktiken.

Rollerna i laget
Entergate är ett tjugotal personer. Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

Urval av kunder