Lyssna

Om oss

Entergate grundades 1998, med målet att leverera innovativa verktyg med fokus på användarvänlighet och säkerhet. De senaste 20 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra verktyg så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt. 

Vår filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Våra kundrelationer bygger på att vi är lyhörda, delaktiga och lättillgängliga. I Sverige är vi marknadsledande i offentlig sektor, med globala storkunder som Volvo Cars och Atlas Copco. 

Vår mission är att ta våra kunder till en annan nivå med våra enkla, innovativa verktyg – Get further!

Teamet

Så jobbar vi
När andra levererar en produkt och sedan säger tack och hej, tar vi ett kliv framåt och bjuder in till dialog. Vi är inte rädda för förändring, inte stöpta i en fast och traditionell form. Vi jobbar gränslöst och tillsammans med våra kunder. Vi lyssnar och vågar prova nya sätt. Vi lär oss, fyller på förbättringslistan och levererar produkter och tjänster som löser problem och fyller behov i praktiken.

Rollerna i laget
Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

 

 

 

Jobba med oss

Vi letar alltid efter drivna människor som vill växa med oss. Är du passionerad för kundupplevelser, sälj eller produktutveckling? Skicka in din ansökan idag på jobb@entergate.se

 

 

 

Våra kärnvärden

Förtroende

Vi på Entergate arbetar hårt för att visa våra kunder att de kan lita på att vi alltid är tillgängliga för att ge tekniskt stöd, att vi lagrar uppgifter på ett säkert sätt och att vi alltid ska erbjuda de bästa lösningarna – samt hålla fast vid det vi lovar.

Ödmjukhet

Oavsett problem – stora eller små - kan våra kunder alltid nå ut till oss för personlig support. På Entergate är vi ett mycket nära team och vårt hjälpsamma tillvägagångssätt faller oss naturligt. Du hittar alltid en vänlig röst på andra sidan telefonen för att hjälpa dig.

Professionalitet

Vi vet att de tjänsterna som du använder representerar dig och ditt företag därför måste de vara av högsta standard.  

Enkelhet

Alla våra verktyg är utformade med våra kunder i åtanke, vårt fokus är att varje aspekt ska vara så användarvänlig som möjlig. Det behövs inga förkunskaper och vi finns med dig under hela vägen genom hela processen.

Flexibilitet

Flexibilitet är ett centralt ledord för oss. Vi försöker alltid hitta flexibla lösningar, skräddarsydda för varje kunds specifika behov. Alla våra verktyg är utvecklade tillsammans med våra kunder. Vi lär inte kunden, kunden lär oss.

Kvalitét

Kvalitét är det som utmärker oss, varje aspekt genomsyras av Entergates kvalitét. Vare sig det är kundservice eller kvalitetsnivån på våra verktyg.

Ett urval av våra kunder