Lyssna

Karriär

Lediga tjänster

Marknadsassistent

Vi söker dig som vill jobba som marknadsassistent hos Entergate. Du ska ha en hög ambition och drivas av kommunikation och marknadsföring. Dina arbetsuppgifter är att stödja Entergates säljare i deras arbeta att bygga långsiktiga kundrelationer och skapa affärsmöjligheter. Den digitala världen är din arena och det är lika självklart för dig att arbeta med innehåll, relationer och projekt i digitala kanaler som i de analoga. Du kontaktar nya kunder via telefon, mejl och besök. Befintliga kunder tar du hand om på bästa sätt och förvalta de kontakter Entergate har idag. På sikt kommer du även att delta aktivt i kundmöte på fältet. Tjänsten kan innebära resor och övernattningar.

Din profil:

För att lyckas skall du vara initiativrik och trivas i rollen som uppsökande kontaktskapare. Vi vill att du ska ha goda kommunikativa egenskaper och vara skicklig på att skapa och förvalta goda kundrelationer. Du tror på dig själv som relationsbyggare och har ett genuint intresse av att marknadsföra Entergates och deras produkter.

Som person har du lätt för att etablera kontakt med andra samt bygger gärna nätverk både internt och externt. Du är van vid att arbeta självständigt och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett utpräglat sinne för marknadskommunikation och utstrålar förtroende och ödmjukhet i kontakten med dina kunder. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är lyhörd, engagerad och självgående. Du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt. Därför söker vi dig som älskar att prata, har servicekänsla ut i fingertopparna, är stresstålig.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med fast lön i ljusa fina lokaler centralt i Halmstad. Vi har ett trevligt och lättsamt företagsklimat där vi strävar mot god gemenskap och goda resultat. För rätt person finns det möjligheter att i framtiden utveckla tjänsten.

Kvalifikationer:
· Avslutad gymnasieutbildning
· Erfarenhet av kundrelationsskapande verksamhet
· Erfarenhet av marknad och kommunikation
· Språkkunskaper i engelska är meriterande
· Goda kunskaper i Officepakete
· Har god datorvana och är trygg i att använda telefon som arbetsverktyg
· Har relevant arbetslivserfarenhet av service eller kundbemötande
· Körkort är ett krav

Sista ansökningsdag: 7 okt

Ansök på: jobb@entergate.se

Upptäck dina möjligheter hos Entergate genom att skicka in en spontanansökan idag

Vi letar alltid efter drivna människor som vill växa med oss. Är du passionerad för kundupplevelser, sälj eller produktutveckling? Skicka in din ansökan idag på jobb@entergate.se