Lediga tjänster

Karriär

Jobba med oss

Vill du bli en del av Entergate Teamet?

Så jobbar vi

När andra levererar en produkt och sedan säger tack och hej, tar vi ett kliv framåt och bjuder in till dialog. Vi är inte rädda för förändring, inte stöpta i en fast och traditionell form. Vi jobbar gränslöst och tillsammans med våra kunder. Vi lyssnar och vågar prova nya sätt. Vi lär oss, fyller på förbättringslistan och levererar produkter och tjänster som löser problem och fyller behov i praktiken.

Rollerna i laget


Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet. 

Skicka in diin Ansökan idag!

Upptäck dina möjligheter hos Entergate

Mötesbokare

Brinner du för kundkontakt? Är du serviceinriktad, positiv och ha lätt för att få kontakt med människor?

Spontanansökan

Vi letar alltid efter drivna människor som vill växa med oss. Är du passionerad för kundupplevelser, sälj eller produktutveckling? Skicka in din ansökan idag.

Webbutvecklare

Vi söker en fullstack-utvecklare med flera års erfarenhet. Vi ser gärna att du är trygg i din roll, självgående och initiativrik. Du trivs i ett högt tempo och vill växa med oss.

Ansök direkt

Skicka in din ansökan idag på jobb@entergate.se eller ansök direkt. CV och personligt brev skickas via mail.

Vill du veta mer?