Lyssna

E-blankettjänst

E-blankettjänsten

Hösten 2019 lanserar vi efter stor efterfrågan från offentlig sektor, E-blankettjänster.

Med Entergates nya digitala blankettjänst kan kommuner tillhandanhålla flera olika kvalitetssäkrade formulär till kommunens invånare och företagare. Den digitala blankettjänsten kan användas vid exempelvis vill ansöka om olika tillstånd eller rutiner.

Tjänsten är utformad för att det ska vara så enkelt som möjligt för den som ansöker och för den som administrerar. Det är enkelt att förstå vilka uppgifter som ska fyllas i samt vilka handlingar som ska skickas in för den som ansöker. Därav så minskar behovet av kompletteringar och missförstånd, och förvaltningens administration förenklas. Vi vill förenkla arbetet! 

Allt sker enkelt och smidigt, formulären fylls i på skärmen och skrivs ut. Det går även att skriva ut en tom blankett att fylla i för hand finns även tillgängligt för varje formulär. E-blankettjänsten är tillgänglighetsanpassad och även responsiv vilket innebär en anpassning efter skärmstorleken på din mobil, padda eller dator. Utvecklingen och uppdateringar kommer ske kontinuerligt och i samråd med olika kommuner.

Entergate kan nu erbjuda kommunerna en komplett e-tjänst, allt från att enkät, analys nyhetsbrev och anmälningsformulär till e-blankettjänster. 

 

 

Tjänsten innehåller formulär för många av kommunens områden:

Vill du veta mer om Entergates E-blankettjänster?