Lyssna

Frihet

Fri utbildning
När du tecknar avtal och köper licens erbjuds du alltid en startutbildning på valfri plats, hos oss eller hos er, under en halv dag. Utbildningen anpassas efter varje kunds specifika behov. Några vill köra igång direkt, utan utbildning. Det går ofta bra. Så enkla är våra produkter att använda.

Tio gånger per år bjuder vi in till olika typer av utbildningar på Entergate i Halmstad. De är kostnadsfria och mycket populära, både bland nya användare och rutinerade experter.

Fri support
Skulle du få problem, hjälper vi dig att komma vidare direkt. Via telefon – utan telefonköer. Via chatten, som du når i systemen, eller via e-post. Vi guidar dig kostnadsfritt och så många gånger du behöver. Personen du talar med kan systemen till 100 procent, du slipper väntetid och att lotsas vidare. Supporten är öppen varje vardag mellan 08.00 och 16.30.

Fritt forum
Du som kund är en viktig del av vårt team och produktutvecklingen. Därför bjuder vi in alla våra kunder till en träff varje år. Här presenteras nya versioner och uppdateringar, men framför allt är det fritt fram att diskutera med oss och med andra användare i form av workshops. Entergate Forum genomförs oftast i Stockholm.

Du kan använda formuläret nedan för att komma i kontakt med vår support.